stopp.gif (858 bytes)   CAMSTAR BONEVOKS

Hardglanspolish.

CAMSTAR BONEVOKS er en selvpolerende, vannfast og meget slitesterk gulvpolish.
På grunn av sin meget store slitestyrke egner polishen seg til bruk i korridorer og andre sterkt trafikkerte områder innen industri, sykehus, hotell- og restauranter m.m.
Egner seg til behandling av alle typer gulvbelegg som tregulv, parkett, linoleum, vinyl og harde steingulv.
CAMSTAR BONEVOKS gir blanke og slitesterke gulv uten bruk av high speed polering, men high speed polering vil gi bedre glans og holdbarhet.
camstar_bone.gif (22876 bytes)
BRUKSANVISNING:
Underlaget må være helt rent og fritt for gammel polish. CAMSTAR BONEVOKS påføres med mopp eller forvasker i så tynne lag som mulig. For å oppnå best mulig glans og slitestyrke anbefales minimum 2-3 strøk.
Tørketid ca. 30 minutter før ny påføring eller bruk.

Nybonede gulv bør ikke utsettes for vann før etter 2 døgn. Gammel bonevoks fjernes med CAMSTAR BONEVOKSFJERNER.

1 liter dekker ca. 30-50 m2 avhengig av underlagets sugeeffekt og tørrhet.
Tørrstoffinnhold 21 % ig.

Til vedlikehold av bonede gulv anbefales det å alternere mellom ALFA og DELTA.

TÅLER IKKE FROST.

Hvordan kan du redusere kostnader ved bruk av CAMSTAR BONEVOKS
·    Den har meget stor slitestyrke og er laget spesielt for sterkt traffikerte områder, men kan selvsagt brukes over alt.

·    CAMSTAR BONEVOKS hardglans har et tørrstoffinnhold 21% i.g. Det høye tørrstoffinnholdet gjør at denne bonevoksen er "sterkere" enn vanlig bonevoks, og det tar derfor lengre tid før den slites vekk. Tørrstoffinnholdet i bonevoks indikerer hvor slitesterk bonevoksen er. Det mest vanlige er tørrstoffinholdet i konkurrerende bonevokser ligger mellom 9-14% i.g.

·   CAMSTAR BONEVOKS hardglans kan brukes både på myke og harde gulv, og den unike egenskapen gjør at det ytterst sjelden oppstår krakeleringer.


Konklusjon:
Den største kostnaden i forbindelse med gulvpleie ligger ikke i hva produktet koster, men i hvor mye arbeidstid som brukes til dette. Bruk av CAMSTAR BONEVOKS hardglans gjør at intervallene mellom hver boning kan forlenges, og det er dette som gir den største økonomiske gevinsten.
High speed polering gir økt slitestyrke og holdbarhet. CAMSTAR BONEVOKS hardglans kan blandes ut med vann og brukes til spraypolering. Dvs at det er nok med kun ett produkt til både boning og spraypolering, og det er god økonomi å redusere antall produkter.

Inneholder bare biologisk nedbrytbare stoffer og er fosfatfri.

Camac Kjemikalier a/s
Postboks 1558

3007 DRAMMEN
post@camac.no
Tlf: 32 82 84 40       Fax: 32 82 84 40

tilbake.gif (1778 bytes)