stopp.gif (858 bytes)   AEROSOLER

aerosol.gif (63595 bytes)
CAMSPRAY UNIVERSAL -silikonfri fukighetsfortrenger, smøremiddel og rustbeskytter.
Smører og beskytter dørlåser, beslag, kabler, lysstoffrør m.m. og forhindrer dem fra å fryse. Etterlater en beskyttende film som forhindrer krypestrøm og korrosjon.
Motorer: Brukes som fuktighetsfortrenger ved startproblemer. Spray UNIVERSAL direkte på plugger, ledninger, coil og i fordelerlokket. Gir full kontaktevne uten avledning.

CAMSPRAY KALDGALV - kaldgalvanisering.
Brukes til overflatebehandling (kaldgalvanisering) av jern- og stålflater, som grunnmaling til alle typer metaller og til reparasjon av varmgalvanisert metall. Motvirker korrosjon.
Kan overmales eller lakkeres.

CAMSPSRAY VARMEFAST - varmebestandig smøremiddel.
Aluminiumsbasert smøremiddel med god inntrengingsevne. Forhindrer fastbrenning av skruer, bolter, muttere, pakninger m.m. Er effektiv som smøremiddel opp til 275oC, og forhindrer fastbrenning opp til 1200oC.

CAMSPRAY RUSTLØSER - penetrerende rustløser.
Løsner raskt og effektivt rust, kullstoff,fett etc. fra underlaget. Løsner og smører sammenrustede skruer, bolter, muttere m.m. raskt og effektivt. Skader ikke metall, gummi eller tre. Etterlater en tynn film som reduserer friksjon og beskytter mot fremtidige rustangrep.

CAMSPRAY SILIKON - smøre-, blanke- og slippmiddel med silikon.
Gir en meget glatt, avvisende og klebefri overflate med lav friksjon. Forhindrer statisk elektrisitet og er vannavstøtende. Kan brukes til vedlikehold og impregnering av sko, lærvarer, gummilister, vinyl m.m. Må ikke brukes på overflater som skal males eller lakkeres med maling/lakk som ikke tåler silikon.

CAMSPRAY ELEKTRORENS - rense- og avfettingsmiddel til elektrisk utstyr.
Rensemiddel som fjerner fett og skitt fra elektriske komponenter. Kan brukes på de fleste plasttyper (gjør en prøve før bruk). Inneholder varmebestandig smøremiddel som beskytter brytere og releer mot oksidering og klebrighet.

CAMSPRAY USYNLIG HANSKE - barrierekrem som beskytter huden.
Vannoppløselig barrierekrem som beskytter huden mot olje, fett, smuss, harpiks m.m.
Gir myk og smidig hud og beskytter mot uttørring.

CAMSPRAY LITHIUM - penetrerende hvitt smøremiddel uten lukt og farge.
Inneholder vegetabilske smøremidler og er derfor velegnet til smøring av maskiner, finmekanikk, kjøkkenutstyr, dørhengsler og alle typer kjeder. Tåler kraftig vannpåvirkning.

CAMSPRAY FRIKSJON - bore-, gjenge- og skjærespray.
Brukes til bore-, gjenge- og skjærearbeider. Forlenger verktøyets levetid og forbedrer overflatefinishen. Kan brukes på alle metaller som for eksempel rustfritt stål, titan m.m.

CAMSPRAY TEFLON - tørt smøre- og slippmiddel.
Gir en hurtigtørrende teflonfilm med en meget glatt og avvisende overflate som ikke smitter av. Er fargeløs og uten lukt når teflonfilmen har tørket. Teflon har den lavest kjente friksjoneffekten, og på grunn av den lave friksjonseffekten vil produktet motvirke statisk elektrisitet. Vil ikke tiltrekke seg støv. Kan brukes i termeraturer fra -240oC til + 260oC. Gir en meget fin beskyttelse mot korrosjon og hindrer vann og fuktighet i å angripe metall.

CAMSPRAY MERKEMALING. Farge: GUL og HVIT.
Akrylbasert maling på sprayboks til oppmerking av parkeringsplasser, fotballbaner, tennisbaner, varehus m.m. Kan brukes både ute og inne. Fester til ulike underlag som asfalt, betong, tre og lignende.
BRUKSANVISNING: Rist boksen godt før bruk. Boksen brukes i loddrett posisjon med dysen ned. Hold boksen ca 15-20 cm fra flaten som skal merkes. Til større merkeoppdrag anbefaler vi å bruke CAMSPRAY merkevogn. Etter bruk holdes boksen i loddrett posisjon med dysen opp. Trykk på dysen i ca. 2 sek. til det ikke kommer mer maling ut. Dysen er da renset og klar til neste gangs bruk.

CAMSPRAY MERKEMALING. Farge: Fluoriserende RØD.
Akrylbasert maling på sprayboks til punktmarkering. Fester til ulike underlag som stein, asfalt, betong, tre m.m.


BRUKSANVISNING: Rist boksen godt før bruk. Boksen brukes i loddrett posisjon med dysen opp. Hold boksen ca 15-20 cm fra flaten som skal merkes. Etter bruk holdes boksen i loddrett posisjon med dysen ned. Trykk på dysen i ca. 2 sek. til det ikke kommer mer maling ut. Dysen er da renset og klar til neste gangs bruk.

 

Camac Kjemikalier a/s
Postboks 1558 POSTSENTER

3007 DRAMMEN
post@camac.no
Tlf: 32 82 84 40       Fax: 32 82 84 41

tilbake.gif (1778 bytes)